I am Traveller, Seeking The Truth

“Rasulullah SAW bersabda : “Allah ‘Azza Wajalla berfirman (hadits qudsi): “Kasih sayangKu mengalahkan kemurkaanKu.”

Salam...Apa khabar sahabat-sahabat semua? erm..agak2 macamna kesihatan iman, mental dan badan kalian =) saya tak berkesempatan dan menulis panjang-panjang..tapi just nak promote. Ada sahabat saya jual koyok kaki herba..pernah dengar tak tentang KINOHIMETSU? SLIMMING BEAUTY? lagi....banyak dah kat kedai sekarang ni. Yang terbaru saya tengok herba koyok kaki juga dikeluarkan oleh HILAL.. Tapi biasanya harga koyok kaki ni agak mhal. paling murah pun setahu saya RM5..Mahal tu..itu hanya sebelah, bukannya sepasang kan..=)

Jadi, kat sini saya nak bantu sahabat saya..dia jual koyok kaki ni..harga murah je..just RM 2.50.. Jadi kalau sepasang RM5.. Insya Allah, kalau beli banyak boleh dapat murah.. Sesuai untuk lelaki dan wanita...Saya dah pakai 2 kali..bagus. Alhamdulillah...Untuk pengetahuan sahabat2, koyok kaki berherba ni terlalu banyak khasiatnya..antaranya buang toksin dalam badan, angin, atasi sembelit, sakit-sakit badan, resdung, jerawat, masalah mata, penyakit2 lelaki dan wanita =), kecantikan dalam dan luaran..Dan yang bagusnya juga, koyok kaki ni bagus utk sahabat-sahabat yang sedang berdiet..boleh buang lemak yang berlebihan...

Mungkin sahabat-sahabat risau memandangkan harga koyok kaki ni murah kan? jangan risau sbb koyok kaki ni di bawah pantauan KKM dan harganya pun murah kerana dia ambil terus dari kilang dan tak diiklankan di TV.. produk ni asalnya dari jepun di pasarkan di china, singapore, america, eueropean countries dan banyak lagi..Jadi kalau ada sahabat-sahabat yang berminat, boleh ja bgtau saya ye.. Jagalah kesihatan kita semua, untuk kebahagiaan di hari tuan nanti =))


(Ni kaki sahabat saya tu, dia nak buktikan..die jual, die pun pakai =), dia pernah lumpuh selama 7 bulan, tapi sekarang alhamdulillah =) 


Nak Search Ape Ye..

Loading...

My Profile

Kelantan, Malaysia
Maahad Rahmaniah,Kelantan (1997-2002) Darul Quran,JAKIM (2003-2006) SarjanaMuda UK Malaysia (2006-2009) Ijazah BA & AQ, Syria (Mei-Nov09) Sarjana UK Malaysia (Dec2009-Dec2010) PHD UMalaya / Jordan (2012-2014)

PERHATIAN

Salam..

sape ye pandai buat read more -:), tolong ajar ye..

erm, blog ana ni kalau nak tgok artikel penuh kena klik pada tajuk..

About this blog


1) Pemikiran dan Metodologi Dr Nuruddin Itr dalam penulisan kitab Manhaj al-Naqd (PHD)


2) Sejauhmana Keprihatinan Syeikh al-Albani terhadap Syawahid Imam al-Tirmizi. Kajian Terhadap Metodologi Antara Keduanya (MA)


3) Hukmul Ahadith allati Sakata a'nhu Abi Daud : Wahukmuhu lil Syeikh Albani (BA)


- Cadangan Proposal :

Penggunaan Kalimah Allah dikalangan Non Muslim menurut perspektif Al-Quran dan Al-Sunnah

Kalau sahabat-sahabat ada bahan, bagila kat ana ye. TQ





Biicara Ukhuwwah

Sahabat Seperjuangan